O nas


Experto credite

"Zaupajte izkušenemu" Avtor tega latinskega pregovora je Vergil, priljubljeni in spoštovani ­pesnik iz časa cesarja Avgusta.


Ali ne pomeni ta pregovor nekaj tudi za današnji čas?

Plutal je specializiran za izdelavo vseh vrst zapork na področju prehrambene, farmacevtske in kemične industrije. Ustanovljeno leta 1912 in je v letih svojega razvoja postalo ugleden evropski in svetovni proizvajalec zapork, z lastnim "know-how" tehnološko sodobnimi sistemi in procesi, integralnim transportom, inženiringom, vključno s servisiranjem in merilno tehniko.

Zaradi priznane visoke kakovosti proizvodnje, razvoja in poslovanja, si je podjetje pridobilo Julija 1992 Certifikat ISO 9001.

Pomemben korak naprej


Od junija 2000 deluje Plutal pod imenom 2000 d.o.o. Sprememba imena je manj pomembna, pomeni pa pomemben korak naprej, ker je tedaj prešel v last Gruppe Rauh - Nemčija.

Oddelek za zagotovitev kakovosti tovarne ima najsodobnejše laboratorije za testiranje materialov in proizvodov. Kontrola kakovosti je prisotna v vseh proizvodnih fazah, ker je vsak trenutek proizvodnje strogo kontroliran.

Na teh straneh predstavljamo le osnovni proizvodni program. Poleg tega je možno izdelati izvenserijsko in maloserijsko tudi naročila po željah, s svetovanjem in oblikovanjem.

Kontaktirajte nas


V kolikor imate vprašanje, želite ponudbo ali potrebujete informacije, stopite v stik z nami preko kontaktnih podatkov.


Kontakt

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.