Ponudba

Litografija

Zaporka na vrhu steklenice je tisti del embalaže, ki je najbljižji očesu - zato mora biti steklenici v okras, obenem pa je najboljše mesto za proizvajalčevo sporočilo (oglašanje ali predpis­ana informacija) uporabniku vstekleničene tekočine. Učinkovito kombinacijo sporočila in estetskega videza dosežemo s premišljeno litografijo po zamisli Plutalovih oblikovalcev

Zagotavljanje kakovosti

Služba za zagotovljanje kakovosti razpolaga z najsodobnejšimi laboratoriji za preizkušanje  materiala in izdelkov. Stalno je prisotna v vseh fazah proizvodnega procesa tako, da praktično ni trenutka, ko proizvodnja ne bi bila strogo nadzorovana.

Kljub velikemu pomenu, ki ga ima ta dejavnost pa je služba za zagotavljanje kakovosti le kamenček v mozaiku Plutalovega integralnega sistema zagotavljanja kakovosti; sistem vrhuske kakovosti je vzakonjen v vseh delih delih proizvodnjega in poslovnega procesa. To jamčimo s Certifikatom ISO 9001. Važen člen v tej verigi je tudi kopec. Od njega se informacija o kakovosti vrne v Plutal, kjer jo skupaj z izboljšavami in inovacijami spet vgradimo v izdelek.
Ponudba
Kontakt
­Plutal 2000 d.o.o.,
Industrija zapiralne embalaže
Cesta v Gorice 8
1000 Ljubljana, Slovenija

Tel: (+386 1) 423-23-41
Fax: (+386 1) 423-38-48
info@plutal2000.com­