O podjetju

Experto credite

"Zaupajte izkušenemu" Avtor tega latinskega pregovora je Vergil, priljubljeni in spoštovani ­pesnik iz časa cesarja Avgusta.

Ali ne pomeni ta pregovor nekaj tudi za današnji čas?

Plutal je specializiran za izdelavo vseh vrst zapork na področju prehrambene, farmacevtske in kemične industrije. Ustanovljeno leta 1912 in je v letih svojega razvoja postalo ugleden evropski in svetovni proizvajalec zapork, z lastnim "know-how" tehnološko sodobnimi sistemi in procesi, integralnim transportom, inženiringom, vključno s servisiranjem in merilno tehniko.

Zaradi priznane visoke kakovosti proizvodnje, razvoja in poslovanja, si je podjetje pridobilo Julija 1992 Certifikat ISO 9001

Od januarja 2001 deluje Plutal pod imenom 2000 d.o.o. Sprememba imena je manj pomembna, pomeni pa pomemben korak naprej, ker je tedaj prešel v last Gruppe Rauh - Nemčija.

Oddelek za zagotovitev kvalitete tovarne ima najsodobnejše laboratorije za testiranje materialov in proizvodov. Kontrola kvalitete je prisotna v vseh proizvodnih fazah, ker je vsak trenutek proizvodnje strogo kontroliran.

Na teh straneh predstavljamo le osnovni proizvodnji program. Poleg tega je možno izdelati izvenserijsko in maloserijsko tudi naročila po željah, s svetovanjem in oblikovanjem.
Ponudba
Kontakt
­Plutal 2000 d.o.o.,
Industrija zapiralne embalaže
Cesta v Gorice 8
1000 Ljubljana, Slovenija

Tel: (+386 1) 423-23-41
Fax: (+386 1) 423-38-48
info@plutal2000.com­